Voortgang bouw toiletgebouw school Ghana

“Met blijdschap vertellen wij dat de donatie van SDGFH voor de bouw van een sanitaire voorziening bij de school, goed wordt besteed.” Aldus Stichting Blocks over het bedrag van  €5000,- dat SDGFH in 2015 doneerde. “De dorpsbewoners en werklui hebben allemaal goed werk verricht. De eerste bouwfase is nagenoeg klaar maar de bouw heeft helaas wel flinke vertraging opgelopen. We hopen dit jaar met geldinzameling en andere activiteiten voldoende financiële middelen te krijgen om het project af te ronden.”

Stichting De Grootste Familie Helpt doneerde € 5000,- aan Stichting Blocks voor de bouw van een toiletgebouw bij een school in het dorpje Konongo, Ghana. Stichting Blocks ondersteunt duurzaam lokaal initiatief in Ghana ter verbetering van educatie, lokale werkgelegenheid, algemeen welzijn, gezondheid en bewustwording omtrent gezondheid, leefomstandigheden en veiligheid.

Lees meer over dit project.