Donatie aanvragen

Bent u vrijwilliger en persoonlijk betrokken bij projecten, zowel in Nederland als elders in de wereld? Dan kunt u een donatie aanvragen bij stichting De Grootste Familie Helpt. Onze doelstelling is om tastbare initiatieven van kleinschalige Nederlandse stichtingen te steunen waar bevlogen vrijwilligers bij betrokken zijn. In principe wordt dan eenmalig een bedrag van maximaal € 10.000,- uitgekeerd.

Hoe het werkt
Gebruik het aanvraagformulier om een aanvraag voor donatie te doen. Uw aanvraag wordt tijdens onze bestuursvergadering zorgvuldig behandeld. Binnen 14 dagen na de vergadering krijgt u bericht van ons. Na goedkeuring krijgt u een donateursovereenkomst in tweevoud toegezonden. U stuurt één exemplaar getekend terug in de bijgaande antwoordenvelop. Zodra het getekende exemplaar binnen is, maken wij de donatie over.