Dankzij jullie donatie rijdt de Schoolbus Meraih Bintang

“Dankzij jullie donatie hebben we een andere SUV kunnen kopen die als locomotief dient voor onze schooltrein. Namens iedereen van Stichting Meraih Bintang, maar in het bijzonder de kinderen zeggen we: terima kasih banyak!” De alternatieve ‘schoolbus’ van basisschool TK Meraih Bintang brengt nu iedere dag kinderen uit nabij gelegen kampongs naar school en weer naar huis.

Stichting De Grootste Familie Helpt doneerde €5000,- aan Stichting Meraih Bintang voor de aanschaf van een tweedehands auto voor het schooltransport. Meraih Bintang ondersteunt kansarme kinderen in de regio Pangandaran, West-Java, Indonesië in hun levensonderhoud en educatie. Hoofddoel is het verbeteren van de leefomstandigheden van de gemeenschap in het algemeen.