Creatieve bakactie van Linn Ontmoet

Linn Ontmoet is een groep dames die Linschotense vrouwen wil samenbrengen door middel van activiteiten. In coronatijd bedacht de club een thuisbakactiviteit voor haar 225 Linn-vriendinnen. Een initiatief dat SDGFH met een bedrag van €1187,50 ondersteunde.

Vier keer per jaar biedt Linn Ontmoet een afwisselend programma aan met een thema en activiteit. Iedere Linschotense vrouw is welkom, ongeacht leeftijd, geloof of afkomst. Kernwaarden zijn omzien naar elkaar, vertrouwen en liefhebben. Tijdens de corona-lockdown wilde Linn graag een persoonlijk gebaar maken en organiseerden ze een actie: een thuisbakactiviteit waarbij de feestelijke koekjesbakmixen, heel persoonlijk, thuis werden bezorgd. Dit ter vervanging van de geplande activiteit ‘Heel Linschoten bakt’ die vanwege het coronavirus niet doorging.

In totaal tweehonderd gevulde weckpotten werden bij de Linn-vriendinnen voor de deur gezet. Alle ‘thuisbakkers’ gingen enthousiast aan de slag. Dat resulteerde in allerlei mooie baksels, die op de website van Linn Ontmoet te zien zijn.

Lees over onze projecten in binnen- en buitenland.