Internet voor zieke kinderen

Stichting Michael-Wings ontving €5.000,- voor internetfaciliteiten aan bed op de kinderafdeling van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes-Vlissingen. Hierdoor kunnen kinderen tijdens hun verblijf contact onderhouden met thuis, familie, vriendjes van school. Daarnaast is het een gezonde afleiding in het ziekenhuis.

michael-wingsHet doel van Stichting Michael‐Wings is het (mede) ondersteunen en financieren van (draadloze) internet faciliteiten op kinderafdelingen in ziekenhuizen en zorgcentra, om zo het gedachtegoed van Michael Kenniphaas levend te houden. De stichting creëert deze mogelijkheid zodat patiëntjes op de kinderafdelingen gebruik kunnen maken van internet aan bed. Het Michael-Wings System bestaat uit een combinatie van laptops, een draadloze internetaansluiting en medisch hygiënische toetsenborden.